Lodičky na vysokém podpatku

Lodičky na vysokém podpatku

Když přemýšlíme o botách v kontextu nadčasových must have, nemyslíme na nic jiného než lodičky. Dámské lodičky jsou obuv, kterou najdete v šatníku každé ženy. V čem jsou jedinečné? Lodičky jsou boty, které budeme nosit na každou příležitost, od svateb a akcí, přes obchodní jednání, kongres, vyjížďky do města, na rande s milovanou osobou, na krátkou procházku, když se chceme cítit žensky a elegantně . Na casnaboty.cz najdete nejmódnější styly a barvy obuvi, od zlatých vysokých podpatků, přes klasické černé lodičky až po stříbrné lodičky nebo červené lodičky. Můžete si také vybrat originál, fuchsiové, brokátové, s holo efektem, ozdobnou mašlí nebo otevřenou špičkou. Vše záleží na vašem stylu, odvaze a příležitosti, kdy plánujete nosit své milované vysoké lodičky. Čím jiným je obuv na vysokých podpatcích tak výjimečná? Právě tento model dámské obuvi nám bude sloužit kdykoli během roku a nikdy nevyjde z módy. S oblíbenými vysokými podpatky se rozloučíte, až když je vyčerpáte.

Dámské lodičky na vysokém podpatku

Dámské lodičky jsou modelem obuvi, který jistě ztenčí naši postavu a přidá pár centimetrů. Lodičky jsou druh lodiček, které budou vyhovovat každé ženě, dokonce i vysoké. O to více si na casnaboty.cz můžete vybrat od podpatků různých výšek, od nízkých, několik centimetrů, až po skutečné petardy na několik centimetrů vysokém podpatku! Samotný podpatek se může také lišit v tloušťce, najdete jak ultra tenkou, tak mírně širší. Pokud se právě učíte dělat první kroky na vysokých lodičky, rozhodně volte nižší s mírně silnějším podpatkem.Co jiného byste si měli pamatovat? Vysoké podpatky nejsou jen klasické lodičky, vysoké podpatky mohou být také sandály, které nám zúží nohy během letních procházek!

Boty lodičky

Při nákupu bot lodiček byste měli věnovat pozornost velikosti boty a přesněji délce stélky, která je vždy přesně uvedena v tabulkách velikostí v obchodě casnaboty.cz To je velmi důležité, protože vysoké lodičky jsou typem obuvi, která musí dobře padnout na naši nohu, abychom mohli správně a volně chodit. Nesprávná velikost podpatků může způsobit oděrky. Zvláště stojí za to pamatovat při výběru vysokých podpatků na svatbu - bez ohledu na to, zda jsme nevěsta, nebo svatební host. Pamatujte také na správnou péči o Vaše boty, pak vám budou sloužit mnoho let. Pokud potřebujete poradit s výběrem dokonalého páru vysokých podpatků, je tu naše oddělení zákaznických služeb, které vám pomůže.

Zlaté lodičky na vysokém podpatku

Vysoké lodičky jsou typem obuvi, který se hodí každé ženě. Pokud se chcete cítit výjimečně, obujte si zlaté lodičky! Tyto boty jsou trendem sezóny, který u nás určitě vydrží déle. Zlaté lodičky mohou být matné, lesklé, s efektem holo, třpytky nebo dokonce zlaté růže. Můžete jít na super vysoké podpatky, žádné podpatky na platformě nebo podpatky na nižší platformě, když musíte tančit celou noc.

K čemu budou ladit zlaté lodičky

Zlaté lodičky se hodí téměř ke všemu - můžete je úspěšně nosit s elegantními šaty, vzdušnými šaty, sukní, kalhotami, džíny a dokonce i šortkami. Vše záleží na příležitosti a příslušenství, které pro svůj outfit zvolíte. Večer ve městě po dni stráveném na pláži? Vše, co musíte udělat, je nahradit žabky zlatými vysokými podpatky, nasadit si vhodné šperky, kabelku a ... jste připraveni! Můžete zůstat ve svých oblíbených šortkách a tričku. Váš  look  bude stejně dokonalý.

Zlaté lodičky na svatbu?

Bez ohledu na to, zda jste budoucí nevěsta, svědek nebo svatební host - zlaté vysoké podpatky se na svatbě určitě osvědčí! Jako nevěsta si určitě vyberte model bez zbytečných dekorací – lodičky nemohou vzbudit pozornost k jemným svatebním šatům. Svědek a hosté se můžou vyřídit s flitry, kamínky a jinými ozdobami na zlatých lodičkách, samozřejmě za předpokladu, že to jejich šaty umožňují.

Zlaté lodičky na Silvestra

Silvestr v hale, restauraci, doma nebo s přáteli? Na každém z těchto míst byste měli nosit zlaté vysoké lodičky! Brilantní ve společnosti, vyberte si správné zlaté doplňky a staňte se královnou noci. Zlaté lodičky vám dodají sebedůvěru. Na domácí párty můžete nosit zlaté sandály na vysokém podpatku, ale na ples vám doporučujeme obout si lodičky na vysokém podpatku - není známo, zda se rozhodnete pozdravit Nový rok venku, pak sandály rozhodně nebudou dobrou volnou. Pokud potřebujete pomoci s výběrem vašich vysněných zlatých lodiček, kontaktujte prosím naši zákaznickou podporu - rádi vám poradíme!

Černé lodičky

Definitivní must have  v šatníku každé ženy? Rozhodně černé lodičky! Černé lodičky jsou boty, které se hodí na každou příležitost - od elegantní party, přes výlet do města, až po procházku s kamarádkou nebo rande. Takže pokud chcete investovat do jednoho modelu obuvi, který budete nosit při mnoha různých příležitostech, zasáhnou černé vysoké lodičky.

K čemu budou ladit černé lodičky?

Odpověď je jednoduchá – ke všemu! Černé lodičky jsou modelem obuvi, který nosíte s dlouhými šaty, midi sukní, mini sukní, šortky, džíny, coulottes, zvony, nebo kalhoty s vysokým pasem. Vše záleží na příležitosti a místě. Černé lodičky na casnaboty.cz najdete v mnoha různých verzích - vyrobené z ekologické kůže, semišu, s třpytkami, mašlí, dekorací nebo prostě klasické, ideální pro všechno.

Černé lodičky do kanceláře

Černé lodičky jsou samozřejmou klasikou do kancelář. Můžete je nosit s tužkovou sukní, elegantními kalhotami se záhybem, šaty, overaly, dámskými obleky, ale také v casual friday džínách a tričku!

Černé lodičky na svatbu

Černé lodičky jsou také skvělé na svatbu - pokud jste svědky nebo hosty a nevíte, jakou barvu obuvi zvolit pro svůj outfit, zvolte klasickou černou! Černé lodičky zúží vaši postavu, takže budete vypadat a cítit se ještě krásnější. Nezapomeňte si však vzít nízké podpatky nebo baleríny - tance vás mohou unavit, takže po půlnoci můžete černé lodičky vyměnit za něco trochu pohodlnějšího.

Černé lodičky do města

Když jdete na rande nebo s přáteli do města, noste černé lodičky. Budete se nejen cítit krásně, ale také vypadat mimořádně elegantně a módně. Bez ohledu na to, zda jste nízký nebo vysoký, na casnaboty.cz určitě najdete perfektní černé podpatky, ve kterých se budete cítit jako milion dolarů! Správně obuté boty také zaručují, že večerní procházka nebude výzvou, ale potěšením!

Stříbrné lodičky

Pravděpodobně každá žena má ve svém šatníku módní sportovní obuv a černé vysoké podpatky. Někdy však stojí za to se zbláznit a investovat do okouzlujících stříbrných lodiček! Stříbrné lodičky na casnaboty.cz najdete v mnoha různých stylech a designech! Můžete si vybrat klasické nebo stříbrné v holo verzi, s leskem nebo jinou dekorací. Vysoký podpatek nebo o něco nižší - nebo možná obojí? Díky příznivým cenám a slevám se nemusíte omezovat - najdete levné, ale kvalitní stříbrné vysoké podpatky.

K čemu budou ladit stříbrné lodičky

Chystáte se na svatbu, rande nebo jinou důležitou oslavu? Sázejte na stříbrné lodičky. Díky těmto botám si vás každý všimne. A co víc, stříbrné lodičky budou také fungovat na denní bázi - kdo řekl, že káva s kamarádem nemůže být dobrou příležitostí obléknout si vaše oblíbené stříbrné lodičky?

Stříbrné lodičky na Silvestra a ples

Jak se blíží zima, nemusíte se vzdát své oblíbené obuvi! Můžete úspěšně nosit stříbrné vysoké podpatky na Silvestra, Plesu nebo karnevalové párty. Tyto boty vám dodají styl a štíhlou postavu, díky čemuž bude outfit ještě lépe sedět. Stříbrné lodičky must have v šatníku každého trendsetterk.

Stříbrné lodičky na každý den

Kromě Vánoc, Silvestra, Prvního přijímání a svateb můžete každý den nosit také stříbrné lodičky. Rande s přítelem, výročí s manželem nebo jen výlet do města s přáteli - stříbrné lodičky budou fungovat pro každou z těchto příležitostí. Zde si však zvolí o něco klasičtější model bez lesku, detailů nebo kamínků. Holo efekt? Proč ne! Bude to ideální pro tyto příležitosti. Pokud máte problém s výběrem správných vysokých podpatků pro sebe, volejte zákaznické servisní středisko casnaboty.cz rádi vám pomůžeme.

Červené Lodičky

Víte, jaké boty najdete v šatně it girl? To jsou červené lodičky! Červené lodičky jsou druhou nejoblíbenější dámskou obuví, hned po klasických černých lodičkách. Červené lodičky mohou být různých odstínů - od karmínové, přes korálové, vínové až po klasickou červenou. Na casnaboty.cz najdete levné, ale kvalitní červené lodičky z různých materiálů - semiš, ekologická kůže, kůže, lakované nebo textilní, s dekoracemi nebo bez nich. V závislosti na vašich preferencích určitě najdete vysoké podpatky šité na míru vám.

K čemu budou ladit červené lodičky?

Červené lodičky stejně jako černé podpatky, můžete nosit prakticky pro každou příležitost. Mini černé šaty? Dejte jí šmrnc a rozbijte černé šaty červenými podpatky! Není nic víc ženského. Jdeš na rande? Nasaďte si červené lodičky stejné barvy a váš milovaný z vás určitě nespustí oči. Lodičky na podpatku můžete použít do kanceláře, města, na večírek, na přijímání, nebo dokonce na Silvestra nebo svatební hostinu.

Červené lodičky na svatbu

Kdo řekl, že nevěsta od hlavy po paty by měla být oblečena do sněhově bílé? Pokud jste odvážní a chystáte se oženit, jděte na červené, lakované nebo semišové vysoké podpatky. Každý z hostů si to určitě zapamatuje! A co je důležité - využijete je také při jiných příležitostech. Zní to skvěle, že? Pokud jste hostem nebo družičkou, budou červené lodičky také skvělou volbou. Hodí se k mnoha různým stylům a umožní vám vyniknout od ostatních hostů.

Červené lodičky na maturiťák

Maturitní Ples je důležitým dnem v životě každé ženy - koneckonců, chcete si ho všimnout a zatancovat si noc v jedinečných botách! Čím více červené barvy bude skvělou volbou. Později budete mít červené lodičky na večírku, procházce s přítelem nebo rande. 

12
Změnit počet každé velikostiks.
  • velikost:

    ks.
Vybráno:Hodnota: Koupit hned
Výrobce:
Kód výrobce:
Záruka:
Zobrazit všechny detaily
Zavřít
Načítání karty výrobku

pixel